Wil je zeker van een plekje bij Murrays zijn reserveer dan hier!

Whiskey

Bij Murray’s zijn we trots zijn op onze uitgebreide Ierse whiskeycollectie. Met meer dan 140 flessen bieden wij een van de grootste Ierse whiskey collecties in heel Europa aan. Ontdek de rijke geschiedenis en het vakmanschap van Ierse distilleerderijen door te kiezen uit ons indrukwekkende assortiment.

Onze whiskey collectie is niet alleen een feest voor de liefhebbers, maar ook een uitnodiging om de diversiteit van Ierse whiskey te verkennen. Van zeldzame vondsten tot geliefde klassiekers, we hebben voor elk wat wils.

Voor een echt unieke ervaring bieden wij “table tastings” aan, startend vanaf slechts 37,50 per persoon, inclusief doordachte food pairings. Laat onze ervaren kenners je begeleiden door een proeverij van zorgvuldig geselecteerde whiskey’s, elk met hun eigen verhaal en smaakprofiel. Ontdek de nuances, aroma’s en complexiteiten van deze vloeibare kunstwerken terwijl je geniet van perfect bijpassende hapjes. Of je nu een doorgewinterde whiskeykenner bent of gewoon op zoek bent naar een bijzondere ervaring, onze table tastings zijn een reis door de wereld van Ierse whiskey die je niet wilt missen. Bel naar (0181) 50 70 10 om jouw tasting te reserveren!

We would love to welcome you with open arms to:

Murray’s Irish Pub & Whiskey Bar!

Bij Murray's gaat het niet alleen om het serveren van drankjes; het is een viering van het Ierse erfgoed en een uitnodiging om samen te komen en te genieten van het beste dat de whiskeywereld te bieden heeft. Sláinte!